Navigasjon

Hvor befinner banen seg? Flere og flere får tilgang til navigasjon i bil og slike innretningers styrke er at du kan navigere rett til stedet du skal ved å bruke et av apparatets innebygde "Points Of Interest" (POI). Men ingen av apparatene har norske friidrettsbaner og haller innebygget. Imidlertid kan man installere slik POIs fra tredjepart og en mengde slike finnes om man søker på nettet.

Vi har laget en slik liste spesielt regnet på friidrettsarenaer i Norge, ialt 588 objekter (pr. 14.1.2007) og det burde dekke nær 100% av arenaaktiviteten innen friidrett. Forskjellige merker av GPS krever forskjellige formater på slike filer - vi har oversatt til noen av de mest alminnelige. For at dette skal fungere kreves oftest et ikon til å vises på kartet - vi har laget to alternativer - og selve fila med GPS-koordinatene. Høyreklikk det ikonet du vil ha og lagre det på din egen maskin. Last så ned filen med ditt format og tilpass navnet og installer på din navigasjonsenhet i henhold til brukermanualen.

Dersom man mener at at markeringen er feilplassert eller hvis en arena er uteglemt, så kan du melde dette på friidrett@friidrett.no