Gjensidige-lekene

Gjensidige-lekene

Gjensidige-lekene er et prosjekt i samarbeid mellom Norges Friidrettsforbund og Gjensidige som retter seg mot ungdommer i aldersgruppen 15-19 år.

Målsetningen med konseptet er å ta vare på ungdommene i denne aldersgruppen slik at de ønsker å trene og konkurrere videre i friidrett. For å oppnå dette skal konseptet ha fokus på fellesskapsfølelse, utvikling og mestring blant ungdommer slik at friidrett kan være en arena for ungdom uansett ambisjonsnivå eller motivasjon for å delta.

IMG_4048.JPG

Gjensidige-samlinger er regionale kretssamlinger for ungdommer i de enkelte friidrettskretsene. Samlingene består av både trening og andre sosiale aspekter tilpasset lokale forhold. Les mer her

Gjensidige Sommerleir er årets høydepunkt for friidrettsungdommer over hele landet. Gjensidige sommerleir 2023 blir arrangert i Skien og på Skien Fritidspark 30. juli - 3. august. Les mer her

Gjensidige er tittelsponsor på det nasjonale ungdomsmesterskapet som er Norsk Friidretts største mesterskap for ungdom. I tillegg til konkurransen er UM en sosial møteplass for friidrettsungdom over hele landet. Les mer her.

Årets Gjensidige UM arrangeres på Fana stadion 8. - 10. september.