IDA NY.jpg
Ida Nesse med sine fem medaljer fra Dubai og Sharjah. Foto: Privat

Fem medaljer til Ida Nesse i Dubai og Sharjah

Ida Nesse fra Tyrving sikret seg totalt fem medaljer under parafriidrettens Grand Prix-åpning i Dubai forrige uke og det internasjonale stevnet i naboemiratet Sharjah denne uken.

Turneen i De forenede arabiske emirater ble innledet med to gullmedaljer og en femteplass under parafriidrettens Grand Prix-åpning i Dubai torsdag og fredag i forrige uke.

Ida innledet med femteplass i kule med 9.21 i kule, og fulgte deretter opp med to seire; 32.59 i spyd, og 30.63 i diskos 

Lik til World Para Athletics sin side og resultater.

- Siden spyd ikke er mesterskapsøvelse i Idas klasse er det blitt mest kule og diskos de siste årene. Derfor var det ekstra morsomt at hun her i Dubai støtte omtrent meteren lengre enn i samme stevne i fjor, og at hun øket med nesten tre meter i diskos og kastet langt over kravet til EM i Berlin, sa pappa og trener Jo Nesse.

Denne uken har det så vært stevne i naboemiratet Sharjah.

Første dag ble det tredjeplass i kule med 9.13, bare åtte centimeter bak hennes nye personbeste fra Dubai uken før.
I spyd slo hun til med gull etter et kast på 33.99, og i diskos ble det 28.90. Diskosresultatet var dagens lengste kast. Imidlertid er det poengberegning som avgjør rekkefølge der flere klasser kaster sammen så i sammendraget ble det sølv å få på premieutdelingen.