bislettgameslogo.jpg

Superpris på billetter til Oslo Bislett Games

Torsdag 7. juni 2018 arrangeres Oslo Bislett Games. Vi håper å samle hele Norsk Friidrett på Oslos storstue for å heie frem våre nasjonale helter. Som medlem av Norges Friidrettsforbund har du tilgang på friidrettspris på Oslo Bislett Games-billetter. Husk å bruk koden FRID17 når du bestiller.

Norsk friidrett er i vinden, og du har nå mulighet til å oppleve den norske friidrettssuksessen på nært hold. Bislett Alliansen ønsker å invitere din klubb med alle aktive og andre friidrettsinteresserte til en magisk friidrettskveld under Oslo Bislett Games 7. Juni 2018. 

Under Bislett Games 2017 klarte vi å samle friidrettsinteresserte fra hele landet, og vi håper å samle enda flere i år. De norske utøverne setter stor pris på den støtten de får på Bislett. Vi håper å se deg og din klubb heie frem våre største stjerner til nye magiske øyeblikk.  

Med friidrettspris kan du få rabatterte billetter til din friidrettsklubb i søndre sving (felt: O, P og A) og nordre sving (felt E og F). Disse feltene har unummererte seter og prisene er:

244 kroner for voksen (inkludert gebyr).
116 kroner for barn (inkludert gebyr).

Vi ønsker å fylle hele Bislett Stadion og løfte fram våre norske utøvere. Bli med på å fylle tribunen under friidrettens største folkefest.

Bestill billetter her.

Husk å bruke koden: FRID17

Stadion åpner klokken 18:00 med forøvelser og mange norske utøvere i aksjon. Åpningsseremoni fra klokken 19:30. Stevnet avsluttes klokken 22:00.

Se mer informasjon her.