jentecamp.jpg

Sunn Idrett inviterer til Jentecamp i Oslo

Sunn Idrett arrangerer Jentecamp i Oslo fra 3. til 5. mai. Påmeldingen åpner 20. mars klokken 07:00 og tidligere har den vært fulltegnet på 37 minutter. Så her gjelder det å stå tidlig opp.

Bli med på en helg fylt av morsomme treningsøkter, foredrag og samtaler om viktige temaer for unge idrettsjenter, matlaging og sosiale aktiviteter – sammen med kjente idrettsprofiler fra våre idretter.
Astrid Uhrenholdt Jacobsen kommer - kommer du?

Se flyer for campen.

For hvem:

Aktive jenter født i 2003 og 2004 som driver med idrett. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp. Ved fulltegnet camp oppretter vi så snart vi kan mulighet til å registrere seg på venteliste. Av erfaring blir det gjerne noen få forfall. NB! Merk at tidligere deltakere ikke har anledning til å melde seg på (vi kan gjøre unntak dersom ikke fulltegnet).

Påmelding og pris:

Deltakeravgift er 1600 kroner pluss påmeldingsgebyr på 50 kroner.
Deltakeravgiften dekker overnatting, mat, treningsøkter, faglig og sosialt program. Deltaker besørger selv reise til og fra. Vi subsidierer reisekostnader for de utøverne som har utgifter på over 1000 kroner (mot bilag for billigste reisemåte).

Påmeldingen er i utgangspunktet bindende og man betaler (med kredittkort) ved påmelding. Dersom man allikevel ikke kan delta er det mulig å melde seg av innen 1. april og få refundert deltakeravgiften. Etter denne datoen er det ingen refusjon av deltakeravgift.

Påmeldingsfrist er 1. april.

Link til påmelding.

Program:

Sunn Idrett jentecamp har et variert program, med fokus på å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Også i år får vi besøk av Sunn Idrett ambassadører, som vil dele sine erfaringer og tips om både kosthold og trening. Andre temaer vi skal snakke om er viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter som intervall og basistrening, skal jentene få utfordre seg og ha det gøy med en ny aktivitet. Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen. Tidsrammen er fredag fra klokken 18:00 til  søndag klokken 14:30.