Sondre Nordstad Moen. Foto: Decabild

Sondre Nordstad Moen nummer fem i Italia

Sondre Nordstad Moen gjorde et fint løp i italienske Bolzano på nyttårsaften da han ble nummer fem i det 10 km lange BOclassic Silvesterlauf med tiden 29:28.

SK Vidar-løperen gjorde et fint løp i det 10 km lange gateløpet, og slo blant annet den nykronede europamesteren i terrengløp Kaan Kigen Özbilen.
Sett i lys av at han løp maraton for få uker siden var dette en flott avslutning på 2017.

Arrangørens hjememside

Løypen i Italia var langtfra rask der den inneholdt flere runder som var kuperte, inneholdt krappe svinger og underlaget blant annet var av brostein. Trønderen viste at han har restituert godt etter europarekorden på maraton for noen uker siden, og Nordstad Moen stiller etter planen opp i et nytt terrengløp i Italia neste helg.

Vinneren ble årets verdensmester på 5000 meter Muktar Edris fra Etiopia på tiden 28:45, mens pallen ble komplettert av to marokkanske løpere.