IP Polen.jpg
Isabelle Pedersen. Foto: Decabild

Ny personlig rekord av Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen forbedret sin personlige rekord og norske årsbeste på 60 meter hekk, Hedda Hynne satte norsk årsbeste på 800 meter og Ezinne Okparaebo tangerte sin norske årsbeste på 60 meter. Alt dette i polske Torun nå i kveld.

Isabelle Pedersen fra BUL forbedret sin egen personlige rekord på 60 meter hekk med ett hundredel til 7.94. Det ga en andreplass i finalen, og var sesongens første løp under åtte sekunder. I forsøket hadde hun 8.00.
- Det har vært en utrolig morsom kveld i Polen. Jeg løp sesongens to raskeste løp og satte personlig rekord. I tre uker har jeg slitt med å finne hurtigheten på grunn av en kraftig matforgiftning jeg pådro meg. Men nå er jeg tilbake, og det akkurat i perfekt tid til innendørs-VM, sa Isabelle til friidrett.no.
Er nummer fem på årets europastatistikk og ni på årets verdensstatistikk innendørs.

Hedda Hynne fra Strindheim forbedret sin norske årsbeste på 800 meter til 2.02.60.
- Jeg følte det var et godt gjennomført løp, med riktige taktiske valg underveis. Formutviklingen er som jeg hadde håpet på, men toppformen er ennå ikke inne. Jeg kjenner det er noen steg igjen fysisk og teknisk. Men alt i alt er jeg godt fornøyd og jeg gleder meg til VM, sa Hedda til friidrett.no.
Er nummer ni på årets europestatistikk og 25 på på årets verdensstatistikk innendørs.

Med 7.17 i finalen på 60 meter tangerte Ezinne Okparaebo fra Norna-Salhus sin norske sesongbestenotering på distansen. Det holdt til en tredjeplass i finalen. I forsøket hadde hun 7.29.
- Jeg er fornøyd med at jeg klarte å løfte meg såpass fra forsøket, og at jeg holder et høyt internasjonalt nivå. Dette var mitt siste stevne før innendørs-VM og jeg er fornøyd med generalprøven, sa Ezinne til friidrett.no.
Er nummer åtte på årets europastatistikk og sytten på årets verdensstatistikk innendørs.

Resultater