sommerleir påmelding 705x405.jpg

Norsk Friidretts Sommerleir 2020 UTSATT til 2.-6. august

Norsk Friidretts sommerleir for 14-17 åringer (født 2003-2006) skulle egentlig avholdes 21-25. juni 2020. På grunn av Covid-19, har vi valgt å utsette til uke 32. Ny påmeldingsfrist 26. juni.2020.

Norges Friidrettsforbunds Sommerleir 2020 blir utsatt til 2.-6. august i Skien Fritidspark. Leiren er fylt med ulike aktiviteter og sosiale happenings. Sammen med dyktige trenere og ledere vil du også kunne lære fra de aller beste i landet! Det vil komme noen profilerte utøvere fra landslagene som vil inspirere og gi gode tips. Sommerleir er et høydepunkt for friidrettsinteressert ungdom, og et fint samlepunkt for å skape nye vennskap og relasjoner fra hele Norge.

Gå ikke glipp av sommerens gøyeste uke i flotte omgivelser, med god mat, gode venner og spennende aktiviteter. På Sommerleir skal vi blant annet trene, grille, bade, konkurrere, spille volleyball, og masse annet gøy.

Sommerleir koster 2900 kroner, og inkluderer alt av mat og losji. Det er satt opp transport med buss fra Oslo S og Drammen for de som har behov for dette søndag 2. august og tilbake torsdag 6. august. Ni unge voksne er ledere på leiren, og vil sørge for at alle får en fantastisk opplevelse.

NB! Vi følger kontinuerlig med på smittevernreglene som gjelder og vil se om det er forsvarlig å avholde leir i august. Dersom det ikke er forsvarlig å avholde leir i august vil alle få refundert påmeldingsavgiften.

Påmelding finner du her. Det kan være lurt å være tidig ute så man sikrer seg plass på sommerens høydepunkt!

Mer informasjon om Sommerleir finner du her.

Har du noe spørsmål, kontakt Sommerleirsjef Elise Søvik på tlf. 90815737, eller elise.sovik@hotmail.com.