Bislettfor.jpg
Oslo Bislett Games vil også i år ha en rekke nasjonale forøvelser. Foto: Eirik Førde

Nasjonale forøvelser Oslo Bislett Games 2018

I samarbeid med Bislett Alliansen er NFIF glade for å kunne presentere et innholdsrikt program for årets forøvelser til Diamond League-stevnet Oslo Bislett Games. Dette er en unik mulighet til å konkurrere på samme arena som verdensstjernene i friidretten.

Det vil være flere norske profiler i hovedstevnet og i forøvelsene vil også norske utøvere være prioritert.
Men det vil også være åpning for utenlandske utøvere for å forsterke feltet. Programmet, fordeling av plasser og hvordan uttaket foregår kan du lese mer om her.

"NM i snøballkasting"

Også i år vil det bli arrangert finale i "NM i snøballkasting" på Bislett under Oslo Bislett Games.

Kvalifiseringsreglene er som følger:
"Mesterskapet" er åpent for jenter og gutter i klasene 11, 12 og 13 år. Kvalifisering må skje med liten ball med vekt på 150 gram.
Utøverne kan kaste så mye de ønsker, og det behøver ikke å være noe approbert stevne. Men for at resultatet skal være gyldig må det bekreftes av en voksen person med et verv i en klubb, eller en lærer på skolen.

Resultater innrapporteres fortløpende til pb@spyd.no med fult navn, fødselsår, evtentuell klubb og telefon og mail til dommer.
Resultater vil fortløpende bli oppdatert på www.spyd.no, og de tre beste i hver klasse vil bli tatt ut til finale på Bislett.
Innrapporteringsfristen er 31 mai klokken 24:00.

I finalen vil det bli brukt snøballer. De tre beste jentene og guttene i hver sin klasse vil blant annet vinne fine spyd.
Evt. spørsmål kan rettes til Pål Berntsen på mail  eller telefon 67 92 13 80.
Se for øvrig www.idk.no eller www.spyd.no for mer informasjon.