Warholm Bislett 2017.jpg
Karsten Warholm jubler etter fjorårets seier på Bislett. I år er det duket for et realt mestermøte. Foto: Eirik Førde.

Mestermøte på langhekk under Oslo Bislett Games

Karsten Warholm møter samtlige regjerende mestere på 400 meter hekk under årets Oslo Bislett Games. Det ble klart når Bislettalliansen under et pressetreff i dag offentliggjorde halve feltet på distansen under årets stevne.

I tillegg til vår egen superhelt og verdensmester snakker vi da om den regjerende olympiske mester Kerron Clement fra USA og regjerende europamester Yasmani Copello fra Tyrkia. Dette i tillegg til Europamesteren fra 2014; sveitseren Kariem Hussein.

- Et drømmefelt, sier Bislettgeneral Steinar Hoen.
- I tillegg til at det er et mestermøte har vi jo hele pallen fra London-VM sist sommer, med Karsten, Copello og Clement.
- Nå er fire av åtte baner belagt, men vi har fortsatt plass til de som er best i begynnelsen av sesongen, sier Hoen som ønsker å servere det beste hekkefeltet i verden torsdag 7. juni.

- Alle vil jage meg

400 meter hekk står jo blant annet på programmet for Diamond League-åpningen i Doha og i Roma, hvor Karsten etter all sannsynlighet gjør sin sesongdebut på distansen. Men med norsk verdensmester sist sommer er et oppgjør på «The World Record Track» noe helt spesielt.- Håper de pisser i buksa

- Jeg håper de pisser i buksa når de ser denne plakaten, sa en sprudlende Warholm på pressetreffet.
- De fikk frem kroppsformene mine bra. Men jeg tror ikke jeg blir med på kroppsmaling igjen.

Slik har du aldri sett Warholm

- Jeg er veldig klar for årets løp, sa Dimna-gutten som samtidig sier han vurderer Copello som en minst like vrien konkurrent som Clement.
Det går mot et svært spennede oppgjør 7. juni.