Necon 705x405.jpg
NECON Vinterkarusell Foto: Gneist IL

Kommende mosjonsløp i februar

2020 er i gang og selv om vi skriver februar lar snøen fortsatt vente på seg i deler av Norge. Det gir mange muligheter for de som liker å løpe ute.

En rekke spennende løp: 
På vår terminliste er det enkelt å sortere ut løp etter både måned, fylke eller type løp. Et kjapt søk for februar viser en rekke vinterkaruseller. Både i Trøndelag, på Vestlandet og på Østlandet finnes ulike karuseller å velge i.

Løp i Norge i Februar: 
Du finner alle løp i Norge på vår terminliste samt på våre facebook-sider.

Omtale av samtlige har vi naturlig nok ikke kapasitet til, men et knippe varierte løp for store og små rundt omkring i landet kan nevnes

Trøndersk Vinterkarusell – løp 5 (Trøndelag, Trondheim) – 11. februar
Strindheim friidretts vinterkarusell startet i september 2019, og vil vare frem til april 2020. Den er åpen for alle, med klasser fra 10 år og eldre, og det er mulig å melde seg på helt opp til samme dag som løpet går. Det femte løpet er en 3000 meter i Ranheimshallen med puljestart fra 18:00.

Frikarusellen 5. løp (Vestland, Bergen) – 12. februar
Hver onsdag arrangerer IL Fri, Frikarusellen. Løypa er en kontrollmålt distanse på 5 kilometer, med start ved gamle Haukeland stasjon og mål ved Espelandshallen. Marius Vedvik har løyperekorden for mennene, mens Eli Anne Dvergsdal innehar damerekorden. Påmelding mulig helt frem til 18:30 på løpsdagen.  

Vinterkarusellen på Romerike – løp 8 (Akershus, Nes) – 13. februar
På Romerike arrangerer man vinterkarusell for 47(!) gang på rad! Et utrolig flott samarbeid mellom flere friidrettsklubber gjør det hele mulig. Den 13. februar er det Raumnes og Årnes IL som står som arrangør, og lengden er på 3,1 kilometer. Alle løpene er kontrollmålt, og det er premier til alle som fullfører 5 løp.

Åsane løpskarusell (Vestland, Bergen) – 13. februar
Norna Salhus arrangerer Åsane Løpskarusell 13. februar, et mosjonsløp for alle uansett nivå. Her kan man velge mellom 5 km og 10 km. Det er fire løp på vinter/vår og fire løp på høst/vinter. Løypa har start og mål ved IKEA, og har en flott oversikt for både 5 km på Strava og 10 km på Strava.

NECON Vinterkarusell (Vestland, Bergen) – 17. februar
I over 30 år har Gneist IL arrangert NECON vinterkarusell på Fana stadion. Karusellen for 2019 og 2020 er allerede godt i gang, men du kan selvfølgelig melde deg på enkeltløp. Du velger mellom 5 kilometer og 10 kilometer, og starter i pulje etter antatt resultattid.


Dette var kun et utvalg av løp denne måneden. 

Vi oppfordrer ellers til å besøke våre terminlister for samtlige løp utenfor bane, samt via våre arrangementssider på facebook.