Artikkelbilde-705x405.jpg

Klart for den tradisjonsrike Nissemarsjen

Nissemarsjen er et av Norges Friidrettsforbunds mest tradisjonsrike og populære tiltak for barn. Det er en enkel og trivelig førjulsaktivitet for store som små nisser, og turmarsjen kan arrangeres av klubber, barnehager, skoler og fritidsordninger. Det er igjen klart for Nissemarsjen!

Fysisk aktivitet i ung alder er viktig for barns fremtidige helse, og en turmarsj er dessuten en enkel og morsom måte for å få små og store nisser ut i naturen.
Det er ingen konkurranse, tidtaking eller plasseringer, kun trim og sosialt samhold der alle er vinnere.
Arrangøren velger selv løypelengde, trasé og tidspunkt, og det kan være så enkelt som å bruke en allerede eksisterende "løype", eller en allerede eksisterende turløype.
Hva med å gjøre den tradisjonelle turen i skog og mark med Nissemarsjen som tema, der grilling av pølser byttes ut med grøt?  

Norges Friidrettsforbund tilbyr også medaljer, nisseluer, refleksvester etc til gode priser. Det kan være en fordel å bestille medaljer og materiell så tidlig som mulig, da etterspørselen har vært så stor at medaljelageret har blitt tømt raskt de siste årene. Bestilling av materiell gjøres her: http://friidrettshop.no/

Gjennom Norges Friidrettsforbund får arrangører dessuten gratis utfyllbare plakater til å markedsføre marsjen, samt helt gratis Nissemarsjen-diplomer til å printe ut og gi til alle deltagere etter marsjen. Disse finner du her: www.friidrett.no/barn-og-ungdom/nissemarsjen

Vi ønsker dere en trivelig førjulstid, og ønsker dere velkommen til Nissemarsjen 2016!

Følg denne linken for å opprette eget Nissemarsjenarrangement: www.deltager.no/nissemarsjen2016
 
Mer info om Nissemarsjen finner du på våre 
facebooksider, samt våre hjemmesider.