ip.jpg
Isabelle Pedersen. Foto: Eirik Førde

Isabelle Pedersen med nok et kanonløp

Isabelle Pedersen var bare hundredelet bak pers på 100 meter hekk i USA lørdag, og tidligere i uken satte Kaja Mørch Pettersen aldersrekord i spyd. Oppsummering av den norske friidrettshelgen finner du her.

War Eagle Invitational:

Isabelle Pedersen fortsatte sin strålende sesongåpning i helgen. Hun løp inn til 12.87 og ble nummer to på 100m hekk. Bergenseren var da bare hundredelet bak sin pers og 13 hundredeler bak Christina Vukicevic sin norske rekord. Pedersen sine løp denne helgen er meget imponerende med tanke på at hun er på treningsleir og er inne i en hard treningsperiode. I forsøket løp BUL-løperen forøvrig på 12.93 i vind +2.8.

Isabelle Pedersen
Foto: Eirik Førde

Pedersen løp også 200m og der senket hun sin ukesgamle pers med åtte hundredeler da hun løp inn til 23.79 i perfekt vind +2.0. Tiden holdt til en syvendeplass og var Pedersen sitt tredje løp i løpet av få timer lørdag kveld norsk tid.

Fullstendig resultatliste 

Treningsstevne Spyd, Lovisenlund:

Vi tar med et resultat fra onsdag. Larviks Kaja Mørch Pettersen kastet 500-gram-spydet hele 54.22m i J16-klassen. Resultatet er aldersrekord og godt over kravet til sommerens EYOF. 

ASU Red Wolf Open:

Mona Ekroll Jaidi fortsetter å perse i USA. Norna-Salhus-kasteren vant sleggekonkurransen med 55.03, persforbedring med drøye meteren. I spesialgrenen diskos ble hun nr. 2 med 49.18, mens i kule fikk hun opp 12.71, som holdt til en tiendeplass.

Holst Invitational:

Jon Nerdal, Norna-Salhus, tok seieren i slegge med 61.37m. Resultatet er årsbeste og drøye to meter bak kravet til U23-EM.