alle-loper-oslo-maraton.jpg
Mange løper og en god løpetrener skaper ekstra mye løpeglede. Foto: Eirik Førde

GoSportive løpetrenerkurs arrangeres 18. mai

«Skal vi løpe 5x5 minutter eller 10x1000 meter i dag? Hvor lang skal pausen være? Hva er den beste skadeforebyggende øvelsen for knærne? Bør jeg løpe på tærne eller fortsette å lande på hælen?» Dette er mye, mye mer får du vite svaret på ved å delta på GoSportive løpetrenerkurs den 18. mai.

For tredje år på rad inviterer Norges Friidrettsforbund til kurs for deg som allerede er trener eller leder for en løpegruppe for voksne mosjonister/løpere, og for deg som går med planer om å bli trener i en løpegruppe eller har planer om å starte opp en løpegruppe.

Påmelding innen 10. mai 2019 her

Dato: 18. mai 2019.

Sted: Quality Gardermoen Airport Hotel.

Når: kl 10:00-17:00.

Pris: 500 kroner som inkluderer t-skjorte, lunsj, kaffe, te og pausemat.

For å delta på kurset må du være tilknyttet en friidrettsklubb. På kurset får du lære om viktige treningsprinsipper for (langdistanse-)løping, hvordan du kan planlegge og gjennomføre økter for alle nivåer av løpere, hvordan du kan variere øktene, legge inn styrketrening og skadeforebyggende trening og hvordan man driver en løpegruppe for i første rekke voksne mosjonister.

Kursplanen finner du her.

Undervisningen er både teoretisk og praktisk,  og det å utveksle erfaringer og diskutere relevante problemstillinger er en viktig del av kurset.

GoSportive løpetrener er et samarbeid mellom Nordic Choice og Norges Friidrettsforbund og alle kursdeltakere får en t-skjorte med påtrykt logo og «Løpetrener» på ryggen.