Global Running Day.jpg

Bli med på Global Running Day 5. juni

Onsdag 5.juni støtter vi Global Running Day – en dag hvor vi oppfordrer alle til å være aktive og ta seg en løpetur. Dagen handler om å spre løpeglede for alle og komme sammen uavhengig av hvem vi er og hvor vi kommer fra. Sammen skal vi dele vår glede for å løpe og inspirere andre til å bli mer aktive.

Vi oppfordrer alle til å melde seg på via denne lenken og velge «Norway» som sitt lag. Du kan løpe alene, sammen med vennegjengen, eller klubben din

I fjor meldte 282,500 personer seg på og det ønsker vi å overgå i år sammen med resten av verden.

Vi håper du melder deg på Global Running Day, uavhengig av nivå. Om du er ny til løping så håper vi du finner glede i å løpe og deretter finner et løp i Norge du kunne tenkt deg å fullføre. Om du er en rutinert løper håper vi du kan bruke din kunnskap om glede og helsefordeler ved løping, og spre denne til andre du møter på din neste løpetur.

Løp i Norge er vår plattform for mosjonsløp. Sjekk gjerne ut vår Facebookside og terminliste for å finne ditt neste løp, og følg oss på Instagram for å se løpeglede fra allerede arrangerte arrangement i Norge. 

Global Running Day er et initiativ som både det europeiske og internasjonale friidrettsforbundet jobber med, og selve dagen arrangeres første onsdag i juni hvert år.

Vi passer samtidig på å minne om European Business Running Conference, som arrangeres i Praha 6-8. september. Her samles arrangører over hele verden for å utveksle kompetanse og erfaring om mosjonsløp. 

For mer info om European Business Running Conference, besøk: http://www.erbc2019.com/

For mer info om Global Running Day, besøk: https://globalrunningday.org/