Logo GTravel.jpg

G Travel blir friidrettens nye reisepartner

Norges Friidrettsforbund har inngått en femårig samarbeidsavtale med Norges største globale reiseselskap G Travel. Disse blir nå friidrettens nye leverandør og samarbeidspartner for reiser, og selskapet som titulerer seg som din perfekte reisepartner får status som offisielt reisebyrå for Norges Friidrettsforbund.

Selskapet har hovedkontorer i Oslo og Kristiansand, men har en rekke kontorer rundt om i landet og verden for øvrig. G Travel består av 27 byråer i Norge, syv byråer i Sverige og 17 globale byråer.

Avtalen som nå er inngått omfatter levering av alle typer reisebyråtjenester til Norsk Friidrett. I tillegg til ordinær reisevirksomhet vil det også bli gitt tilbud om forskjellige pakkeløsninger til treningsleire og supporterturer til store mesterskap.

G Travel skal være Norsk Friidrett sin leverandør av reisebyråtjenester til alle deler av organisasjonen.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått med G Travel på laget, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i Norges Friidrettsforbund i en kommentar.
Avtalen innebærer også en bonusordning for Norsk Friidrett, blant annet basert på sportslige resultater og øvrig samarbeid.

- G Travel ønsker at samarbeidet med Norsk Friidrett skal sette fotspor i markedet, og skape positive relasjoner til både NFIF og G Travel, sier Salg- og Markedssjef Christer B. Paulsen i G Travel.
- Norsk Friidrett er på en meget spennende reise som passer perfekt med G Travel sine ambisjoner, sier han.

G Travel vil i løpet av kort tid opprette dialog med kretser og klubber for å informere nærmere om mulighetene og spesialtilbud blant annet i forhold til treningsleire.

Blant annet planlegges det en offisiell supportertur til sommerens EM i Berlin. Vi kommer tilbake med mer informasjon om denne i løpet av kort tid.