Arve og Toralv coaching.jpg

Bli med på Trener 2-kurs i høst

Norges Friidrettsforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Triathlonforbund invitere til trener-2 kurs, generell del siste helg i oktober.

Norges Friidrettsforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Triathlonforbund invitere til trener-2 kurs, generell del siste helg i oktober. For å få fullført Trener 2-utdannelsen, må man også ta en av de spesielle delene (løp med kappgang, hopp, kast), og dette arrangeres på kompetansehelgen til norsk friidrett i Stavanger 20.-22.januar 2017. 

Kurset er utviklet av friidrettsfdorbundet og orienteringsforbundet og for første gang er kurset også åpent for medlemmer av Norges Triathlonforbund.

Vi oppfordrer nye og kommende trenere i friidrett til å melde seg på et kurs som gir både faglig kompetanseheving, inspirasjon og motivasjon for kommende treneroppgaver.   

NÅR:     fredag 28. okt. - til søndag 30. okt.

STED:    Oslo, Olympiatoppen/Toppidrettssenteret , Sognsveien 228, kartlink

Oppstart fredag klokken 1430, ferdig søndag klokken 1600.

Påmelding: http://mosjon.friidrett.no/trener2generelldel2016

Påmeldingsfrist 13.oktober!

Opptakskrav:
Godkjent trener 1 eller dokumentert tilsvarende fagkunnskap. Også mulig å melde seg på for aktive trenere med solid egenerfaring som utøver. Er du i tvil , så ta kontakt med kursansvarlig, veslemoy.sjoqvist@friidrett.no  for å få avklart om kompetansen er dekkende.