Kvinnefrisk 705.png

Her kommer en ny podkast-episode fra Kvinnefrisk

Norges Friidrettsforbund lanserte på kvinnedagen prosjektet Kvinnefrisk, og den tilhørende podkasten med samme navn. Torsdag 18. april ble episode tre, som har fått tittelen "Jentetrening - den viktige styrketreningen", sluppet. Der forteller Gøran Paulsen om styrketrening.

Gjennom prosjektet Kvinnefrisk tar Norges Friidrettsforbund jenter og kvinner på alvor ved å sette søkelyset på kvinnehelse og prestasjon. Norsk Friidrett vil at flere kvinner skal vinne, være friske og drive friidrett.
En del av prosjektet er en serie med podkaster med aktuelle temaer som vil lanseres i tiden fremover, og i dag kommer vi med en ny episode.

Sesong 1-Episode 3: 

I denne episoden, som har fått tittelen "Jentetrening - den viktige styrketreningen", er det professor ved NIH, Gøran Paulsen, som er gjest i studio. Samtalen dreier seg om hva styrke er, hva styrketrening er og hvorfor det er ekstra viktig for jenter og kvinner å trene styrke.

Her finner du podkasten "Jentetrening - den viktige styrketreningen" med gjest Gøran Paulsen.

Direkte link til podkasten "Jentetrening - den viktige styrketreningen" med Gøran Paulsen på Spotify.

540B3468-2F82-4984-AAB3-8F3A59CA826E.png

Kontakt Veslemøy Hausken Sjöqvist - 901 83 856.

 

Tidligere publisert:

Sesong 1-Episode 0 - intropodkast: Lurer du på hva dette prosjektet er? Vi har laget en liten intro-pod som vil gi deg en liten pekepinn.

Her finner du intro-podkasten til Kvinnefrisk.

Direkte link til intro-podkasten til Kvinnefrisk på Spotify.

Sesong 1-Episode 1: - Å måle eller ikke å måle - finnes den ideelle friidrettskroppen.  Lurer du på om du bør måle kroppssammensetningen din og hva det egentlig betyr?  I denne episoden gir Therese Fostervold Mathisen, førsteamanuensis ved avdeling for helse og velferd ved Høgskolen i Østfold, deg svaret. Hun har ledet en bredt sammensatt internasjonal gruppe og resultatet av arbeidet er denne artikkelen

Her finner du podkasten "Å måle eller ikke å måle - finnes den ideelle friidrettskroppen" med Therese Fostevold Mathisen.

Direkte link til podkasten "Å måle eller ikke å måle - finnes den ideelle friidrettskroppen" med Therese Fostervold Mathisen på Spotify.

Sesong 1-Episode 2: 

I sesongens andre episode som har fått tittelen "Mensen, trening og hormonell prevensjon - store og litt mindre store brikker i prestasjonspuslespillet" møter vi i studio professor Øyvind Sandbakk og førsteamanuensis Guro Strøm Solli som snakker om menstruasjonen, hormonell prevensjon, trening og prestasjon. 

Her finner du podkasten "Mensen, trening og hormonell prevensjon - store og litt mindre store brikker i prestasjonspuslespillet" med professor Øyvind Sandbakk og førsteamanuensis Guro Strøm Solli.

Direkte link til "Mensen, trening og hormonell prevensjon - store og litt mindre store brikker i prestasjonspuslespillet" med professor Øyvind Sandbakk og førsteamanuensis Guro Strøm Solli på Spotify.