IMG_0706.jpg
Håvard Bentdal Ingvaldsen. Foto: Bildbyrån.

Håvard Bentdal Ingvaldsen like bak årsbeste

Groruddalen arrangerte GFIK-Sommerstevne på Stovner stadion på lørdag. Moelvens Håvard Bentdal Ingvaldsen testet formen på 400 meter og løp 46.70. Han var da bare tidelet bak årsbeste og 29 hundredeler bak den norske årsbestenoteringen til klubbkompis Andreas Grimerud.

I et felt med bedre konkurranse kan nok Bentdal Ingvaldsen nærme seg persen fra i fjor på 45.94 og han viste nå at han er frisk fra sykdommen som gjorde at han måtte stå over finalen i NM.
Gneists Herman Ellingsen var dagens raskeste mann på 100 meter med årsbeste 10.75/+1.0. Han ble nummer to på den doble distansen med 21.53/-0.5, tre hundredeler bak vinneren Jørgen Evensen Lund fra Raufoss. Resultater.

Lotta Flatum kastet nok en gang langt i diskos med 55.42 under et stevne som Aremark arrangerte på fredag. Brandbu-kasteren var vel meteren bak den norske U23-rekorden hun satte i starten av mai. Dette var Flatums syvende konkurranse over 55 meter i år og med den stabiliteten på lange lengder kan fort et kjempekast komme. Askers Elisabeth Thon Rosvold begynner å finne formen etter å ha kommet tilbake fra USA og kastet 51.70, årsbesteforbedring med 70 centimeter.