Promo_utkast-1706171096.png

Sunn Idretts foreldre- og ungdomswebinar 2024

Få med deg ungdommen din og bli med på webinar om temaer som er like relevante både for idrettsforeldre og ungdommer. Målgruppen er primært ungdommer som er 15 år og eldre, men også yngre ungdommer kan ha utbytte av å bli med.

Webinaret er gratis, men krever påmelding senest søndag 14. april her: 

 

https://surveys.enalyzer.com?pid=cusib5d5

 

I webinaret møter dere Kasper Kvello (som mange ungdom kjenner som "Styrketreneren", blant annet på Tik Tok), Martin Norum (fagkonsulent ernæring ved Olympiatoppen) og Beate Anstensrud (klinisk ernæringsfysiolog og foredragsholder i Sunn idrett).

Det er mange myter og mye informasjon om kosthold og trening, og vi vet at både idrettsungdom og foreldre kan bli forvirret og har mange spørsmål.

Hvordan skal du som er idrettsungdom forholde deg til all den informasjonen og påvirkningen du møter i sosiale medier, og hva kan du som forelder gjøre for å støtte din ungdom i å gjøre gode valg?

Dette webinaret gir deg innsikt i sosiale medier og den påvirkningen mange ungdom utsettes for der, kunnskap om idrettsernæring og inspirasjon til å skape balanse i en hverdag med stress og forventninger. 

Programmet finner du her.