Amalie hos Nestlé
Amalie, kokken Tobias og alle barna som var med og lage mat.

Amalie Iuel lagde mat hos Nestlé

I forbindelse med International Chefs Day var Amalie Iuel på besøk hos Nestlé der hun lagde og spiste mat med barn fra moderklubben Tyrving friidrett.

På menyen stod kyllingsalat fra Extra sitt «Sunt og godt med Amalie Iuel»-hefte og til dessert ble det selvdekorert smoothiebowl. Steking av kylling, kutting av grønnsaker og visping av dressing var blant arbeidsoppgavene barna tok tak i. Med litt hjelp fra Amalie og kokken Tobias ble resultatet strålende og både barna og fremmøtte foreldre syntes maten smakte veldig godt.

Vil dere lage den samme maten hjemme? Her finner dere oppskriftsheftet der menyen var hentet fra.

Amalie hos Nestlé 2

I tillegg til matlaging fikk de ivrige barna anledning til å stille Amalie spørsmål om blant annet ernæring og trening. Selv om Amalie stort sett spiser sunt er hun ikke fremmed for litt sjokolade når hun skal kose seg med noe godt. Hun fortalte også at hun stort sett har treningsfri på søndager.

Amalie hos Nestlé 4

International Chefs Day og Nestlé for sunnere barn er konsepter som ønsker å fremme bevisstgjøring rundt matlaging og sunne verdier for barn. Les mer om International Chefs Day her og om Nestlé for sunnere barn her.