Kretstrening plakat 2023.jpg

Kretssamlinger i 2023

Hordaland Friidrettskrets har gleden av å invitere til kretssamlinger 2023. Årets format vil bestå av opptil seks samlinger. Dette inkluderer en sommersamling i august og en storsamling i november. Samlingen vil være åpen for aldersgruppen 13-19 år. Denne aldersgruppen vil bli delt opp i to der 13-14 trener i den første gruppen, og 15år+ trener i den andre gruppen. Første samling vil bli 16. april.

Første samling vil bli 16. april.

 

Her følger tentative datoer for 2023:

Mandag 7. august - onsdag 9. august (Sommersamling)

Lørdag 7. oktober 

Lørdag 21. oktober

Lørdag 11. november (Storsamling)

Lørdag 9. desember 

 

Samlingene vil foregå i Leikvanghallen / på Leikvang Stadion. Tidspunkt vil bli lagt ut på Hordaland friidretts Facebookgruppe, samt hjemmesiden til Hordaland friidretten senest 7 dager før nærmeste samling.

For å kunne sikre best mulig opplegg blir det satt en egenandel på kr 200. Det vil bli utdelt krets t-skjorter til alle deltakerne. Øktene vil også inkludere lett bevertning. 

Øvelsesutvalget blir som følger:

Løp: Sprint, hekk, mellom- / og langdistanse

Hopp: Lengde / tresteg, høyde

Kast: Slegge, diskos, kule, spyd

Dette med forbehold om at øvelsesutvalget kan endre seg. I så tilfelle vil det bli gitt beskjed i god tid før den aktuelle samlingen.

Påmelding gjøres via: www.deltager.no

I påmeldingen ber vi om at dere oppgir navn og klubb på deltaker, samt hvilken øvelse(r) deltakeren ønsker å melde seg på. Det vil være mulig å variere mellom øvelsesgruppene fra samling til samling, men det er bare mulig å delta på en øvelse per samling.

Dette gjelder med unntak av kast, der vi ønsker å slå sammen aldersgruppene til en trening, og dele øktene opp etter ulike kastøvelser. På den måten kan en utøver delta på to ulike kastøvelser i løpet av den samme samlingen. Vi vil tilby alle de fire kastøvelsene på hver samling, men det vil variere hvilke to som går samtidig slik at det er rom for ulike kombinasjoner.

 

Vel møtt!

 

Mvh 

Hordaland Friidrettskrets