Lysbilde1.JPG

Kretssamlinger i 2023

OPPDATERING! Samlingen 10. desember er flyttet til lørdag 9. desember! Hordaland Friidrettskrets har gleden av å invitere til kretssamlinger 2023. Årets format vil bestå av opptil seks samlinger. Dette inkluderer en sommersamling i august og en storsamling i november. Samlingen vil være åpen for aldersgruppen 13-16 år. Første samling vil bli 16. april.

Her følger tentative datoer for 2023:

  • Søndag 16. april
  • Mandag 7. august - onsdag 9. august (Sommersamling)
  • Søndag 8. oktober 
  • Søndag 22. oktober
  • Søndag 12. november
  • Søndag 10. desember 

Samlingene vil foregå i Leikvanghallen / på Leikvang Stadion. Tidspunkt vil bli lagt ut på Hordaland friidretts Facebookgruppe, samt hjemmesiden til Hordaland friidretten senest 7 dager før nærmeste samling.

For å kunne sikre best mulig opplegg blir det satt en egenandel på kr 200. Det vil bli utdelt krets t-skjorter til alle deltakerne. Øktene vil også inkludere lett bevertning. 

Øvelsesutvalget blir som følger:

Løp: Sprint, hekk, mellom- / og langdistanse

Hopp: Lengde / tresteg, høyde

Kast: Slegge, diskos, kule, spyd

Dette med forbehold om at øvelsesutvalget kan endre seg. I så tilfelle vil det bli gitt beskjed i god tid før den aktuelle samlingen.

Påmelding gjøres via: www.deltager.no

I påmeldingen ber vi om at dere oppgir navn og klubb på deltaker, samt hvilken øvelse(r) deltakeren ønsker å melde seg på. Det vil være mulig å variere mellom øvelsesgruppene fra samling til samling, men det er bare mulig å delta på en øvelse per samling.

Det planlegges for egne samlinger 15+ - mer info kommer.

Vel møtt!

 

Mvh 

Hordaland Friidrettskrets