Ungdomslekene 2016.jpg

Lerøy-lekene 2017

Kommende helg 8. - 10. september reiser 70 friidrettsutøvere fra til sammen 21 Hordalandsklubber til Osterøy for å delta i Lerøy-lekene 2017. Der møter de Sogn og Fjordane, Aust- og Vest-Agder samt Rogaland Friidrettskretser til hyggelig samvær med innlagt Kretskamp og sosialt samvær.

Etter mange år som arrangør av Ungdomslekene (nå Lerøy-lekene) har Osterøy IL opparbeidet en solid erfaring med stevnet og vi tipper at årets arrangement blir minst like spennende og gøy som de foregående.
Hordaland Friidrettskrets har gode tradisjoner med å dra hjem seieren, noe de mange pokalene vitner om. Pokalene står forøvrig nå utstilt i glasskap i annen etasje i Leikvang Friidrettshall. Der finnes pokaler fra Ungdomslekene helt tilbake til 2004 hvilket betyr at kanskje noen av trenerne til dagens utøvere har napp i en eller flere av disse.
Minst like viktig som å vinne pokaler er det sosiale samværet utøvere i mellom, på tvers av alder, klubber og kretser.
Hordaland Friidrettskrets ønsker Osterøy IL lykke til med arrangementet. Likeledes ønskes alle utøvere og ledere lykke til i kretskampen.

Her er link til arrangementets nettside, der du bl.a. finner tidsskjema.
http://www.osteroyil.no/?mapping=621&nyhet=2704

Her følger en oversikt over utøvere og ledere på kretslaget til Hordaland Friidrettskrets, og hvilke øvelser de enkelte utøverne skal delta i.
Lerøy-lekene - 2017 - laguttak.xls

Vi ønsker alle sammen en flott helg på Osterøy, med mye moro både på og utenfor friidrettsbanen.