ledere.jpg

NFIF søker ledere til Sommerleir 2018

Norsk Friidrett sin Ungdomskomité søker engasjerte ledere til ny Sommerleir i 2018. Neste års sommerleir arrangerers i Skien fra 24. til 28. juni.

Norsk friidrett sin Ungdomskomité arrangerer årlig Sommerleir for ungdom i alderen 14 til 17 år, som et tiltak for breddeidretten. Friidrettsleiren er en liten uke i starten av sommerferien, og vil i 2018 bli avholdt i Skien (tidligere er den avholdt i Sigdal).
Her samles ungdom fra hele landet for å trene, møte nye venner og få en knallstart på sommerferien.

Vi søker seks til åtte nye ledere som skal være med å gjøre leiren til en fantastisk opplevelse for ungdommene. Vi ser etter deg som er engasjert og kan ta i et tak, er sprudlende men tar ansvar, har gjennomføringsvilje og vil gjøre det du kan for at både utøvere, trenere og med ledere får en strålende uke sammen.

Som sommerleir-leder er du med å planlegge, gjennomføre og evaluere alle aktiviteter under leiren. Du må være mellom 19 og 25 år, og må delta på følgende;

  • Planleggingssamling i forkant av leiren (april/mai).
  • Sommerleir 24.-28. juni.
  • Evalueringssamling (oktober/november).

Ledergjengen på Sommerleir skal bestå av et team på syv til ti flotte personer som sammen skal skape og aktivisere flotte ungdommer fra hele friidretts-Norge. Leiren er ledet av sommerleirsjef med tett samarbeid med Ungdomskomiteen i Norges Friidrettsforbund.

Virker dette spennende? Send en søknad til ungdom@friidrett.no med navn, alder, telefonnummer, og der du skriver kort om deg selv og hvorfor du vil bli leder. Erfaring fra liknende arrangement er bra men absolutt ikke et krav.
Politiattest må fremvises ved første samling.

Søknadsfrist 10. januar 2018.

Dersom du har spørsmål om Sommerleir ikke nøl med å ta kontakt; kristianerygg@gmail.com / eller telefon 90168269.