Scandic bookingkode.jpg

Scandic rabatt tilbud

Scandic Hotel Bergen City og Scandic Kokstad har inngått samarbeid med Hordaland Friidrettskrets. Avtalen inkluderer gode rabatter til kretsen, klubbene og klubbmedlemmer på overnatting individuelt eller i grupper.

Benytt bookingkode: D000048280.

Her får Dere meget god priser på våre flotte samarbeidshoteller - Scandic Bergen City og Scandic Kokstad.

  • 1 person i enkeltrom: 850,- pr rom pr natt
  • 2 personer i dobbeltrom : 950,- pr rom pr natt
  • 3 personer i trippeltrom: 1200,- pr rom pr natt
  • 4 personer i quadruple rom: 1340,- pr rom pr natt

Trond Andal, Sales Manager Sport - Scandic sier følgende om avtalen:

"Vi i Scandic er veldig fornøyde med å ha inngått et offisielt samarbeide med fri-idretten i Hordaland. Scandic er veldig stolte av å ha huset trenere, lagledere, aktive barn og ungdommer, foreldre og støttespillere helt siden vi i åpnet hoteller i Norge i 1963.
Noen av fordelene for idretten ved å bo på Scandic er at vi har hele 85 hoteller over hele Norge, at man behov får låne møterom gratis etter klokken 17, at vi har utviklet egne sportsmenyer til sultne utøvere til en god pris og at alle har gratis tilgang til hotellenes treningsrom.
I Bergen kan vi sammen med Hordaland Fri-idrett krets tilby spesialpriser ved bruk av kode på Scandic Bergen City og Scandic Kokstad.
Ønsker man tilbud på overnatting ved noen av våre andre hoteller, sender man bare en epost til trond.andal@scandichotels.com.
Vi gleder oss til å se dere på et av våre hoteller."