dna-u20-clubs-rome.png

DNA U20 Clubs - Rome

Hordaland Friidrettskrets er tatt ut til å representere Norge under DNA U20 Clubs mesterskapet som avholdes helgen 16. september til 17. september i Roma. Her finner du mer informasjon om mesterskapet.

Konsept:

DNA er et nytt friidrettskonsept der konkurransen er en lagkonkurranse. Det er 5 øvelser for menn (200 meter, 110 meter hekk, 400 meter hekk, kule og høyde), 5 øvelser for kvinner (100 meter, 800 meter, 100 meter hekk, spyd og lengde), en mix stafett (4x400 meter med 2 menn og 2 kvinner), samt avsluttende «The hunt» stafett (200 meter kvinner, 400 meter menn, 600 meter kvinner og 800 meter menn). Det oppnås poeng i hver øvelse som er førende for start på avsluttende øvelse «The hunt».

 

Øvelsene arrangeres ikke samtidig, men etter hverandre, slik at hele laget kan følge konkurransen og heie hverandre frem. Til forskjell fra ordinært friidrettsstevne er det her lagt opp til stort engasjement – også på indre bane, der utøverne tar med telefoner og deler ivrig på sosiale media.

 

Deltagere Hordaland Friidrettskrets, Norge:

Konkurransen:

Det arrangeres 2 matcher på lørdag. De tre beste lagene i hver match kvalifiseres til A-finale på søndag. De tre svakeste kvalifiseres til B-finale på søndag.

Hordaland Friidrettskrets/Norge skal konkurrere i Match 2 på lørdag.

 

Følg laget live:

Matches 1 and 2 (live from 0930 local time) - https://www.youtube.com/watch?v=476P_W-ESbU

Finals B & A (live from0930 local time) - https://www.youtube.com/watch?v=9Y6wP8gi05w

 

Deltagende land:

Mer informasjon om DNA U20 (Team manual)

 

Norge/Hordaland Nr. 2 i sin match på dag 1!

Utrolig god jobb av laget, med mange personlige rekorder og smart taktikk i "head to head" øvelsene. Vi er nå kvalifisert til A-finalen i morgen søndag. Resultater dag 1 her.