IMG_8933.JPG
Nye Skansemyren Idrettsplass - Gjenåpnet i ny prakt 4. september 2018.

Skansemyren Idrettsplass 2018

Det var stor glede på Skansemyren Idrettsplass i dag - 4. september 2018 da det populære friidrettsanlegget i dag ble gjenåpnet med inviterte gjester, stor aktivitet av barn som prøvde seg på forskjellige friidrettsøvelser og et flott åpningsstevne arrangert av IL Gular, IL Fri, Varegg fleridrett, TIF Viking og Bergens Turnforening.

I forkant av den offisielle åpningen ble det holdt en kort sammenkomst med representanter fra Bergen kommune og inviterte gjester. På vegne av brukere av Skansemyren Idrettsplass ble det her, med stor glød og entusiasme, fremført flere takketaler på vegne av brukere fra idrettsorganisasjonene og fra skole.


                   Byråd for Barnehager, skoler og Idrett Roger Valhammer startet talerekken.


                       Kretsleder for Hordaland Idrettskrets (HIK) Helge Johnsen overrekker vaffeljern fra HIK.

                        Rådgiver i Idrettsseksjonen Birgitte Røksund er godt fornøyd med vaffeljernet og håper at det blir brukt flittig her på Skansemyrem Idrettsplass.


                   Kretsleder i Hordaland Friidrettskrets Haakon Aarø engasjert og svært fornøyd på friidrettens vegne.

                      Byråd Roger Valhammer, Ordfører Marte Mjøs Persen og Idrettsdirektør Rune Titlestad ser ut til å være godt fornøyd med de mange hilsner fra brukerne av Skansemyren Idrettsplass

                       Leder av Idrettsrådet i Bergen (IRB) hadde sin første førsteplass her på Skansemyren Idrettspark. Han er veldig fornøyd med Skansemyren slik den fremstår i dag.

                        Rektor ved Christie Krybbe skoler Harald Borge roste anlegget høyt. Han fortalte også at skolen ofte benyttet Skansmyren Idrettsplass til sine gymtimer - noe som var svært populært hos elevene.

                Spesialrådgiver hos Hordaland Fylkeskommene - Idrettsavdelingen Bjørg Larsen ønsket brukerne lykke til med nye Skansemyren Idrettsplass. Som trener i TIF Viking og således storbruker av anlegget gledet hun seg også personlig veldig over oppgraderingen av anlegget.


               Det var nå tid for å beskue anlegget og alle barn som, med stor glede og pågangsmot, nå drev på med mange forskjellige friidrettsaktiviteter.

 

 

 

              Så var det duket for den offisielle åpningen med Ordfører Marte Mjøs Pedersen.
                  Ordføreren holdt en informativ tale med historien om Skansemyren Idrettsplass fra den tid den het Skansemyren Lekeplass og frem til i dag.
Hun samlet "alle" barna rundt seg og oppfordret til stor jubel i det hun klippet snoren.
Og jubel ble det både fra barn og voksne med og uten kamera.


             Etter den offisielle delen av arrangementet var over startet Åpningsstevnet i regi av IL Gular, IL Fri, Varegg fleridrett, Bergens Turnforening og TIF Viking.
Sven Martin Skagestad, IL Norna-Salhus, satte banerekord i kule snr. med resultatet 18,04m.
15 år gamle Fabian Warpe, Laksevåg T&IL, utførte en solid konkurranse i stav der han hadde 3 forsøk på 4,71m. Det siste forsøket viste at Fabian med godt treff vil kunne være i stand til å hoppe over 4,71m allerede i løpet av dette året - et resultat som vil være årsbeste i verden for hans årsklasse.

En flott friidrettsdag på et flott friidrettsanlegg er over. Takk Bergen. Dette var storslått.