team gjensidige innlandet tenerife.jpg
Foto Dag Kåshagen

Team Innlandet Totenbanken

Mange venter spent på hva som skjer med teamet for våre beste utøvere. Vi fortsetter med Totens Sparebank som hovedsponsor, det vil si at navnet blir som før, Team Innlandet Totenbanken.

Ingen utøvere fra det forrige teamet er imidlertid automatisk med. Kravene må være innfridd senest i sesongen 2023 og ny avtale inngås. Nytt er også at flere får muligheten til å være med på teamet. Har du klart junior-NM kravet, (15-23 år) eller NM kravet fra 24 år,  får du tilbud om å bli med, mens de som har oppnådd 900 poeng på den internasjonale poengtabellen EEA, blir tatt opp i Team Innlandet Totenbanken Elite. Forskjellen er at Team Innlandet Totenbanken Elite får noe ekstra støtte til treningsleiren.  

Team Innlandet Totenbanken skal arrangere en samling i Innlandet i løpet av sesongen, vi skal arrangere en sesongavslutning/galla, i nov/des. hvor planene er å «løfte» dette et par hakk fra tidligere år.  Vi vil være til stede med stand på JR NM og NM med fysioterapeut og frukt med mer og også på UM vil vi ha stand, men uten fysioterapeut.

Vi kommer til å ha et eller to profilerings trøyer eller gensere. Dette blir ikke så høyt prioritert i år, fordi hovedsponsor kommer til å bytte logo og navn foran neste sesong. Det viktigste tiltaket blir som før, en felles treningsleir. Den arrangeres med avreise 28. desember, og denne gangen blir det kun 2-ukers turer.

For å få støtte av kretsen til å reise på treningsleir er kriteriet at du er med på Team Innlandet Totenbanken og at du deltar på leiren til Tenerife fra 28.des.

Grunnen til at vi støtter kun en leir i 2025 er primært økonomi, men vi mener også at kretsen
sin primæroppgave er å bygge miljøer på tvers av klubber og øvelser.

Vi er klar over at Tenerife har ordet på seg for ikke å være så godt tilrettelagt for kast, men vi kommer til å strekke oss langt for at samlingen vil være best mulig for alle utøvere, uansett øvelse. 

 Invitasjonen til å bli med på teamet og påmeldingen til leiren vil åpne i løpet av mai, da alle kriteriene er klare.