kretsen informerer.png

Ny Lerøysamling på Moelv 19 og 20 juni

Velkommen til ny Lerøysamling på Moelv

-Lerøy-lekene 2023 -

Alle 13-14 åringer inviteres til samling (18)19-20 juni på Moelv

Her kommer andre samling av Lerøy-Teamet vårt etter en meget vellykket samling på Lillehammer i Pinsen. Denne gang skal vi møtes til en to-dagers samling på Skarpsno Arena i Moelv. Da denne er mandag og tirsdag kan de som vil komme på kvelden søndag 18 juni fra kl 20.00.

Samlingen denne gang er primært rettet mot de tekniske øvelsene samt hekk og sprint. Det er viktig at det store antallet løpere også finner noen trygge tekniske øvelser de kan delta i i tillegg til de ulike løpene. På vår hjemmeside, «Lerøysamling og Lerøyleker» ser dere, i tillegg til all relevant info om Lerøy, selve reglementet for mesterskapet samt hva slags øvelser ungdommene våre skal være med i. Da vår kvote denne gang er 30 utøvere kan man delta på 3 øvelser ene dagen og 2 andre dagen. Ingen skal tvinges til å være med på noe de ikke vil, da dette først og fremst skal være morsomt og en opplevelse å være med. Tror vi trygt kan si at alle som har vært med siste årene har hatt en uforglemmelig opplevelse.

Vedlagt link for påmelding, og for de av dere som har fylt ut dette til samlingen på Lillehammer holder det at dere fyller ut navn på utøver. Det er kun mulig å melde seg på via dette skjemaet – altså IKKE per e-post eller sms/mms.

Som vanlig er samlingen gratis. Det er lett kveldsmat for de som kommer søndag kveld og alle måltider mandag og tirsdag blir tilrettelagt og servert. Oppstart mandag er kl 10.00 og vi avslutter økt to på tirsdag ca kl 15.00. Skulle noen ha problemer å hente så tidlig som kl 15.00, så er vi der minst til kl 18.00. Alle spørsmål dere måtte ha kan rettes til meg eller til sportslig leder for Lerøy-lekene, Lars Hemstad på 920 22 520.

Man må ha med liggeunderlag og sovepose/sengesett. Litt lommepenger er kjekt å ha, men som alt annet vi gjør i lag er dette ellers gratis. På mandag skal det grilles og ellers kan vi love god og næringsrik mat 😊

Opplyser samtidig at den varslede tredje Lerøy-samling på Lillehammer 18-20 august ikke blir der på grunn av crash med stevne, men vi har den på Gjøvik. Detaljer kommer senere

Påmeldingsfristen er satt til onsdag 14 juni kl 23.59.59 og man melder deg på  HER

Med vennlig hilsen

Helge Tryggeseth

Styreleder Innlandet Friidrettskrets

Mobil: +47 47 83 30 65

Mail: norskhav@online.no 

Besøksadresse: Idrettens Hus, 2312 Ottestad
Postadresse: Løvstadvegen7, 2312 Ottestad