stangehallen feb. -2.jpg

Ny innendørs-sesong

Utendørs er enda ikke over for de aller ivrigste, og vi gjør klar for en ny innendørs sesong. Det blir oppstart allerede midt i oktober og vi utvider onsdagsøktene til tre timer igjen.

Første trening i stangehallen i høst blir onsdag 13. oktober. Som vanlig blir det treninger onsdager og lørdager.  Vi går tilbake til tre timer på onsdagene og har da tilgang fra kl 18.00 til kl 21.00 Lørdagene har vi trening fra kl 11.00 til kl 13.00 

Prosjektene våre fortsetter også, og stav med Karoline Weea Johansen og lengde med Birger Søyland er først ute med oppstart første trening 13. oktober. Birger fortsetter som i fjor med lengde/tresteg og høyde annenhver onsdag.   Distanseprosjektet med Sara S. Pedersen og Jørgen Moen holder i gang utendørs  noen uker til og flytter inn fra 3.november. Olav Grasbakken tar med hekkene til Stangehallen onsdag 20. oktober. Hekkeprosjektet vil alternere mellom Limtrehallen og Stangehallen.  Ragnar Danielsens spydprosjekt blir oppdatert.   

Tentativ hovedterminliste foreligger også her og i tillegg vil det bli KM 29.-30. januar og Bamselekene 12.-13.mars i Stangehallen.