østfold.png

Deltakerinfo Distriktskampen

Vi skriver et lite stykke historie da Østfold er med for første gang i Distrikts kampen som er en lag konkurranse mot Oslo, Akershus, Vestfold/Østfold, Västergötland og Bohuslän/Dal

Dette er en distrikts kamp som har foregått over flere år, men hvor Østfold i år har fått invitasjon til å bli med sammen med Vestfold til et felles lag. Vi kommer til å kalle oss Vøstfold.

Vi har etter beste evne tatt ut et lag ut ifra fjorårets statistikk. Gratulerer til alle som er tatt ut. Uttaket og annen info ser dere lengre ned på siden.  Vi vil ha en gren ansvarlig trener som vil være ved øvelses start som utøvere kan henvende seg til hvis de trenger hjelp. Utøvere må selv sørge for start tidspunkt og oppvarming.

Vøstfold vil ha base på tribunen på vestre side på tribuneanlegget. Der vil det bli delt ut felles T- skjorter og start nr. Alle T- skjorter SKAL inn etter stevnet. Det vil også bli et felles lagbilde kl 18. Vi ønsker selvfølgelig at alle blir og heier hele dagen og  på stafett laget som løper kl 18.15. 

Det blir delt ut lunsj etter bestilling. De som jeg ikke har hørt noe ifra får lasagne.

 Håper alle utøvere er superklare på lørdag og at dere gleder dere masse.