321.jpg
Fellesbilde Oslo og Akershus

Seier til Akershus i Distriktskampen

Akershus friidrettskrets tok en overlegen seier i Distriktskampen på lørdag. Oslo-laget kom på en hederlig fjerdeplass. Endelige resultater finner dere her

Akershus tok en tidlig ledelse i Distriktskampen og så seg aldri tilbake. Neste lag på listen, Värmland, var over 200 poeng bak. Det kan vi kalle en overlegen seier. Laget fra Oslo fikk en del forfall dagen før konkurransen, men klarte å sikre fjerdeplassen.

Turen til Distriktskampen startet fredag ettermiddag med en veldig sosial busstur fra Oslo til Scandic Winn i Karlstad. Deretter ble det innsjekk, middag og uttdeling av trøyer. Lysene ble slokket kl 22.30, og vi er helt sikre på at alle var i drømmeland 5 minutter senere ;)

Etter en god og stressfri frokost, bar det videre til stadion kl 10.15. Konkurransen startet kl. 12.00.

På vegne av styrene i Oslo og Akershus så vil vi rette et takk til alle utøverne som stilte opp og gjorde turen til Karlstad til en suksess. Alle oppførte seg eksemplarisk og hadde godt humør. En ekstra takk rettes til alle de utøverne som tok en øvelse etter forfall. En takk skal også rettes til alle lederne som loset turen trygt i havn.

Resultater

Poengstilling: 

123.png