Til hjemmeside.PNG

Deltagelse på Lerøy-lekene

2.- 3. september går årets Lerøy-leker av stabelen og vi gleder oss vilt! Før sommerferien setter inn for alvor, så trenger vi å vite hvem som kan delta og hvilke øvelser dere eventuelt har lyst til å være med på.

Alle utøvere i 13- og 14-årsklassen (født 2009 og 2010) i Oslo og Akershus Friidrettskretser må fylle ut skjemaet under, slik at vi får en oversikt over hvem som kan delta eller ikke på årets Lerøy-leker på Rjukan 2.-3.september. Viktig at også de som ikke kan, sender inn svarskjemaet!

Hvis du har lyst og mulighet til å være med, ønsker vi at du krysser av på hvilke øvelser du kan tenke deg å delta i og hvilke øvelser du har mest lyst til å være med på.

Svarskjema for utøvere i Oslo Friidrettskrets finner du her.

Svarskjema for utøvere i Akershus Friidrettskrets finner du her.

Svarfrist: søndag 9.juli kl.23.00

 

Øvelser:

De som skal være med, kan delta i 2 individuelle øvelser hver dag, totalt 4 øvelser.

Øvelser lørdag: 200 meter, 600 meter, 1000 meter kappgang, 60 meter hekk/80 meter hekk (gutter 14 år), lengde, stav, kule og diskos.

Øvelser søndag: 60 meter, 1500 meter, 200 meter hekk, tresteg, høyde, spyd og slegge.

På Lerøy-samlingene våre har ungdommen fått prøvd seg i de fleste øvelser. Det er en del øvelser vi vanligvis sliter med å fylle kvota vår i, så vi oppfordrer til å stille opp i konkurranser også i disse øvelsene. Ta gjerne en liten titt på krets-statistikken for den aktuelle klassen inne på hjemmesiden til Norsk Friidrett.

 

Uttak:

Oslo og Akershus kan stille med 60 utøvere hver på Lerøy-lekene. Det vil være et 1.uttak som sendes ut i slutten av uke 28. Vi bruker statistikken til forbundet og tar ut cirka 60-70% av kvota i dette uttaket. Det vil komme et supplerende uttak rett etter Norgeslekene 11.-13.august (tre uker før lekene).

Vi gjør oppmerksom på at utøverne må svare på et nytt skjema hvis de blir tatt ut.

 

Praktisk info om Lerøy-lekene 2023

  • Arrangeres på Rjukan 2.-3. september
  • Felles reise med buss for begge kretser tur/retur Rjukan
  • Overnatting på skole fra lørdag til søndag 
  • Sosialt opplegg for deltakerne etter konkurransen lørdag
  • Servering av mat, blant annet sushi og fiskeburgere fra Lerøy, gjennom hele helgen
  • Det vil være 4 ledere med fra hver krets som har ansvaret for deltakerne og som hjelper utøverne på banen (hovedlederne + 2 til pr. krets)
  • Alle kretsene får sine egne lagdrakter (t-skjorte)

Ved spørsmål, ta kontakt med Mari Sønju på sonju.mari@friidrett.no eller 958 18 965