kretsen informerer.png

UM inne, Ulsteinvik 3 -5 mars

I år arrangeres UM Innendørs i Ulsteinhallen

UM Inne Ulsteinvik 3 - 5 mars

 

Kretsen trenger tilbakemelding på om hva slags opplegg for dette arrangementet vi skal/bør lage. Se hjemmesiden med endelig dagsprogram her: 

Vi har foreløpig reservert noen overnattingsplasser på flere alternativer. De som har vært i Ulsteinvik på tidligere mesterskap vet at vi har fått bruke den nærliggende folkehøgskulen. Denne gang er det kun ledige sovesalplasser her - i likhet med noen andre skoler i nærheten som man kan overnatte på til kr. 300,- per natt inklusive frokost.

Slik det ser ut nå, men da avhengig av hva slags tilbakemeldinger vi får, kan vi enten sette opp minibuss eller stor buss. For tre overnattinger m/frokost, og selvsagt bussen, vil vi beregne en egenandel fra klubb på kr. 500,- per deltager. Voksne som blir med som trener, leder og pårørende vil det bli beregnet selvkost for. Alt i alt vil det bli rimeligere å bli med på vårt opplegg enn å legge opp til å reise klubbvis, men vi må vite interessen for å lage et opplegg.

Kan dere innen 20 januar gi et estimat - ikke forpliktende - på antall deltagere og andre fra deres klubb. Vi vil da sette sammen et oppleggfor reise og overnatting.

Minner også om det kommende KM Inne i Stangehallen 28 - 29 januar. Dette arrangeres i lag med NM Veteran. Håper å se mange fra deres klubb på dette.

 

Med vennlig hilsen

Helge Tryggeseth

Styreleder Innlandet Friidrettskrets

Mobil: +47 47 83 30 65

Mail: norskhav@online.no