Tenerife friidrettsbanen .jpg
Friidrettsbanen i Las Americas

Treningsleir 2020

Etter en meget vellykket treningsleir i januar 2019 og med veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerne er vi i gang med planlegging av neste leir.

Tilbakemeldingene på vår questback viste oss at leiren er viktig for miljø, samhold og motivasjon. At den også har stor verdi for treningsarbeidet til den enkelte, er mer en selvfølgelighet.
Vi har reservert plasser på samme hotell som sist, Compostella Club, i Las Americas, som ligger fem minutters gange fra friidrettsbanen.


Compostella Club Hotell .png

Compostella Club Hotel

Avreise til årets leir er søndag 29.desember 2019 og hjemreise blir da enten 5. eller 12.januar 2020. Vi har 20 plasser for en uke og 30 plasser for to uker. Vi vil som tidligere tilby trener og tilrettelegging i alle øvelser hvor vi har deltagere. Las Americas har et utmerket friidrettsstadion med alt utstyr. Det er tre kuleringer og en kan kaste spyd på banen to ganger i uken. Det er også en bane en times kjøring fra Las Americas, hvor en kan kaste diskos og slegge. Hvis dette blir aktuelt leier vi bil/minibuss for transport. Vi blir også stadig mer kjent på øya og finner nye muligheter for trening på grusstier som en avlastning for distanseløpere.
Vi har ikke eksakte priser å gå ut med enda, men årets (2019) priser med Ving for to uker, var kr 12.400,- og kr 9.100,- for en uke. Vi vet ikke enda hvilke rabatter vi klarer å tilby, men vi jobber selvfølgelig for å få ned prisene.
Vi regner med å åpne for påmelding i løpet av april, men hvis det er noen klubber som har spørsmål om treningsleiren, så ta kontakt med Dag Kåshagen på kretskontoret.