innmasj innlandet foto oks.jpeg
fra fjorårets Lerøyleker på Rjukan, foto: Ole Kristian Smauelsen

LERØYsamling 20/21 august

Helgens Lerøysamling er flyttet til GAUSDAL

Samlingen blir på Gausdal Arena, Baklivegen,2651 Østre Gausdal, og vi skal her bo på Gausdal Videregående Skole som ligger like ved.

Vi endrer også oppmøtetidspunktet fra kl 10.30 til kl 10.

All aktivitet skal foregår i Gausdal, unntatt stav, hvor vi setter opp to grupper a fire utøvere som reiser med Trond Barthel til Stampa på Lillehammer. Her trener de hver sin økt på lørdag. Dette skal da være de som vil delta i stav i selve lekene.

 

Litt om selve Lerøylekene:  

For de av dere som ikke vet dette så skal alle deltagerne delta i to øvelser hver dag under selve lekene, og vi har et uttak når vi er der på deltagere i stafetten.

Alt dette kan dere finne ut på Lerøy sidene på www.friidrett.no

I praksis vil alle 13 og 14 åringer som vil få være med, men her vil det bli gitt mye info både på samlingen og umiddelbart etterpå.

 

Husk at alle må ha med noe å både sove på og i. Altså madrass og/el liggeunderlag m.m.

Det blir en mulighet for litt snopekjøp på lørdagen så litt lommepenger er helt greit.

Til slutt - det blir altså ingen endringer fra tidligere utlagt program med unntak av oppmøte en halv time tidligere.

Benytter også anledningen til å korrigere opplysninger gitt i nyhetsbrevet

Det står at påmeldingsfristen til sesongavslutningen for både Team Lerøy(13 - 14 år) og Team Gjensidige(15 - 18/19 år) er allerede 20 august. Dette da som en integrert del av https://www.friidrettensvennersfestival.com/ 

Her vil det ikke bli noe opplegg for trening da ungdommene deltar(og melder seg selv på)i selve stevnet men vi vil legge opp til ulike sosiale aktiviteter for teamene.

 

Vi utsetter påmeldingsfristen til 1 september, og jeg vil oppfordre så mange som mulig til å delta på dette. Husk at alle selv må melde seg på selve stevnet på vanlig måte innen fristen 2 september uavhengig om dere melder på(eller ikke) til sesongavslutningene for teamene.

Man kan selvsagt være med på samlingen uten å være med på stevnet.

 

Ta kontakt for ett hvert spørsmål

 

Med vennlig hilsen

Helge Tryggeseth

T. 478 33 065