Indoor Games_1_HIL.JPG
To av deltakerne fra Hedmark i vekslingen på stafetten.                                                                                       Foto: Dag Kåshagen

Indoor Games

God deltakelse i Indoor Games

 

Det første stevnet i Indoor Games som er en nyvinning for 12 til 14 åringer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus, ble arrangert i Bærum Idrettspark mandag kveld.

Med 109 deltagere fra 20 klubber og 15 stafettlag ble det en knallstart på stevneserien.  Det ble oppnådd mange gode resultater og ikke minst så vi bare fornøyde deltagere.

Fra Hedmark kom Hamar IL Friidrett med en stor tropp, de stilte med hele 10 deltagere i Bærum.  Vi tok helgens KM i Stangehallen som oppvarming kunne de fortelle, og vi gleder oss til neste stevne, som går på hjemmebane i Stangehallen 13. februar.

Siste stevne i Indoor Games arrangeres i Nes Arena 2. mars.  Alle tre stevnene avsluttes med 4x200m stafett, hvor vi ikke er så nøye på regler og årsklasser, men at alle som har lyst skal få løpe stafett,  forteller utviklingsansvarlig Dag Kåshagen. Vi setter først og fremst opp kretslag, hvor det skal være minst to jenter på vært lag, så blir det også noen rene klubblag fordi for eksempel Tyrving på hjemmebane selvsagt har den desidert største troppen.  

Se resultatene fra indoor Games i Bærum Idrettspark her:

Resultater

Stafettresultater