corona612_ntb.jpg

Koronasituasjonen - 18.01.2021

Vi har fortsatt mye smitte rundt oss i Trøndelag og må ta hensyn til dette når vi planlegger aktiviteten i klubb- og treningsmiljøene. I dag kom nye regler som gjelder fra og med 20.januar. Ikke så mye nytt, men B/U under 20år får nå drive sin aktivitet i begrensede grupper innendørs i sitt klubbmiljø. Ingen samlinger og stevner tillates. Toppidrett kan trene som før, men det anbefales med å vente med konkurranser inntil videre.

Reiser

Ikke gjennomføre reiser i inn- og utland, med mindre det er nødvendig. Reiser til studiested kan fortsatt regnes som en nødvendig reise, mens reiser for å delta på arrangementer i utgangspunktet ikke anses som en nødvendig reise. Hytteopphold i Norge med folk du bor sammen med frarådes fortsatt ikke, innenfor de lokale og nasjonale rådene og reglene som gjelder. (Nytt)

Idretts-, fritids- kultur- og livssynsarrangementer

Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, både ute og inne. De kan også unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. For barn og unge kan ordinær treningsaktivitet internt i klubber, lag og foreninger derfor gjennomføres, men kamper, cuper, stevner mv. må fortsatt utsettes. (Nytt)

I tillegg til anbefaler vi alle om å følge med på egen kommunes hjemmesider for å holde seg oppdatert i forhold restriksjoner og regler som gjelder i eget nærmiljø.