Logo_CMYK_pos_MogR bruk denne.jpg

Digital Temakveld om Trening, kosthold og søvn

Er du i alderen fra 14 år og oppover og vil vite mer om hvordan trening, mat og søvn påvirker deg i hverdagen og som idrettsutøver? Da er denne digitale seansen midt i blinken for deg.

 
 

Digital Temakveld om Trening, kosthold og søvn

Sted: Digitalt, link sendes til de påmeldte
Start: 12.02.2024 19:00
Slutt: 12.02.2024 21:00
Påmeldingsfrist: 09.02.2024 23:00    Meld deg på

Møre og Romsdal Idrettskrets har arrangert den samme kvelden ulike steder i fylket og ønsker nå å nå ut til enda flere. Vi prøver oss derfor på en digital temakveld, det vil si at du kan sitte hjemme i din egen stue å følge med, eller du kan sitte sammen med dine idrettsvenner og lagkamerater.

Foresatte, trenere, ledere og andre interesserte er også hjertelig velkommen til å delta. Vi ønsker også påmelding fra dere.

Om det er ønskelig med påmelding av større grupper, ta kontakt med Ellen.

Det vil være 3 ulike foredag:

  1. «Treningshverdagen din-hvordan planlegge, belaste og restituere» - Thea Weberg Hirth, idrettsfysiolog og fysisk trener.
  2. «Kosthold for idrettsungdom» - Anna Øien Sønslien, klinisk ernæringsfysiolog.
  3. «Søvn og prestasjon» - Øyvind Try Leiner, fysioterapeut og kognitiv terapeut

Når det gjelder foredraget om søvn og prestasjon, vil påmeldte motta en undersøkelse i forkant av arrangementet. Det blir en til ungdommen og en til foresatte/trenere/ledere. Svarene er anonyme.

Det vil ikke bli gjort opptak av temakvelden og foredragene legges ikke ut i etterkant.

Påmeldte deltakere får tilsendt link til innlogging på formiddagen. Vi oppfordrer idrettslag til å være med på foredraget samlet i klubbrommet. Det har vi erfaring med kan gi gode refleksjoner og diskusjoner i etterkant.

Spørsmål? Ta kontakt:

Ellen Cathrine Hammer
Ellen Cathrine Hammer
Rådgiver