4CE04B9C-9DA1-47A5-BF70-E2A46AF16541.png
Foto: Bildbyrån.

Friidrettspris - Norsk Friidrett sine rabattavtaler

I oversikten under finner du samarbeidsavtalene mellom Norges Friidrettsforbund og partnere hvor du får gode rabatter på reiser, hotell, leiebil og utstyr med mer. Disse rabattene har vi forhandlet frem slik at de blir tilgjengelig for klubber og medlemmer tilknyttet NFIF.

På denne siden kan du finne Friidrettspris og andre rabattordninger som klubber og medlemmer kan spare penger på.

Rabattene kan benyttes både i friidrettssammenheng og privat. Det kreves i hovedsak kun en rabattkode, eller at du følger linkene på denne siden, uten øvrig dokumentering av klubbtilhørighet.

Klikk på navnet til samarbeidspartner for å komme til aktuell side.

IMG_29.png

ALFACARE

Ved å registrere rabattkode NFIFHLWelli vil du få 20 rabatt rabatt på hele butikken. Der har vi alt det samme utstyret som på alfacare.no med noen unntak på behandlingsapparater etc. som kun er aktuelle for profesjonelle terapeuter.  

IMG_283820.png

SAS

Som medlem av SAS Sports får du rabattpriser og ekstra bagasje, helt gratis. Du kan dra nytte av SAS Sports gruppereiser hvis dere er ti eller flere personer som reiser sammen. 

IMG_311.png

HERTZ

Bruk kode 582937 og få minimum 10 prosent rabatt på leiebil i hele verden.

Logo Ragn Sells.jpg

RAGN SELLS

Rabattkoden FRIIDRETT tastes inn i handlekurven i vår nettbutikk og gir 12 prosent rabatt rett av. Gjelder på alle typer containere til fastpris. 

IMG_9276.png

THON HOTELS

Benytt rabattkode THC1285.

IMG_868827.jpg

NORWEGIAN

Norges Friidrettsforbund har inngått avtale på flyreiser med Norwegian.
Avtalen gir rabatt på alle billetter (gjelder ikke gruppereiser) og gratis Fast Track for 2023. Avtalen gjelder på hele rutenettet til Norwegian.
Avtalekoden tilgjengeliggjøres for alle klubbledere og skal brukes på flyreiser som gjøres i forbindelse med idretten. Avtalekoden kan distribueres til de som er ansvarlig for å booke flyreiser i klubben.
• Dersom din klubb bruker reisebyrå, ta kontakt med cecilie.thorsen@norwegian.com for tilrettelegging av avtalen gjennom reisebyrået.
• Booker dere gjennom Norwegian sin hjemmeside, kan avtalekoden lagres i den bookingsansvarlige sin private profil.
For spørsmål om hvordan booke og bruke avtalekoden, send en mail til cecilie.thorsen@norwegian.com 

For spørsmål knyttet til våre friidrettspriser kontakt:
Kine Førsvoll, konstituert Markedssjef, Norges Friidrettsforbund