stafett.jpg
Administrerende direktør Vegard Rooth i Interimleder AS har nylig signert en avtale om stafettsatsning i Norsk Friidrett

Sammen om stafettsatsing i Norsk Friidrett

NFIF vil satse på et stafettlag for jenter på 4x100 meter frem mot EM U20 i Grosetto, Italia. Dette er første steg i en satsing på stafett. Med å finansiere satsningen blir Interimleder AS som ønsker et økt fokus på stafetter i Norsk Friidrett.

- Norges Friidrettsforbund ønsker å øke fokuset og innsatsen rundt stafettlag, og er i gang med en stafettsatsing for kvinner frem mot Junior-EM i Grosetto til sommeren. Med på laget vil vi ha to godt etablerte og velrenommerte trenere med rett kompetanse for å gi jentene den trening de trenger for å kunne være med å kjempe om medalje, sier Utviklingsansvarlig i Norges Friidrettsforbund, Ståle Jan Frøynes.

Et lag på i alt seks utøvere er aktuelle for en samling i Porsgrunn fra 26. til 28. mai. På trenersiden har fagansvarlig for stafett, Erlend Sæterstøl, med seg Sølvi Meinseth og Stephan Johansson. Flere av aktivitetene frem mot EM vil gå parallelt med øvrig aktivitet i regi av rekrutteringslandslaget. 

- For Interimleder AS er det naturlig å være en aktiv bidragsyter inn mot stafett og vekslinger. I næringslivet er veklslingene ekstremt viktig og avgjørende for suksess, sier en entusiastisk Vegard Rooth i Interimleder AS.

Følgende utøvere er tatt ut til samlingen i Porsgrunn:

  • Ingvild Meinseth (Sørild)
  • Live H. Hilton (Bergens Turn)
  • Vilde Aasmo (Sandnes)
  • Tonje Fjellet Kristiansen (Orion)
  • Helene Rønningen (Tyrving)
  • Ida Eikeng (Urædd)

Andre kan selvfølgelig løpe seg inn på laget etterhvert.

Interimleder AS går inn som sponsor for NFIFs stafettsatsing, også utover 4x100 meter og vil være synlige allerede på stafett NM i Hamar til helgen.

Om Interimleder AS:

Interimledelse gjør det mulig for bedriften å sette inn en erfaren leder, etter bare 10 dager. Et alternativ til en forhastet ansettelse eller bruk av konsulenter. Interimleder sin styrke ligger i å levere rett kompetanse i en avtalt periode. Les mer om Interimleder AS her.