Christina.png
Foto: Bildbyrån

Christina Vukicevic Demidov kommer til Sommerleir

Tidligere hekkeløper Christina Vukicevic Demidov kommer til Sommerleiren i Skien, kommer du? Christina vil komme på besøk, hvor hun vil inspirere deltakerne og gi gode tips og ideer til trening under leiren. La deg bli inspirert og meld deg på i dag!

Norsk Friidretts Sommerleir 2019 arrangeres i Skien Fritidspark fra 23. til 27. juni. Dette er en liten uke fylt med friidrettstrening av høy kvalitet, sosiale aktiviteter og teambuilding, samt mye mer moro.

Leiren har blitt avholdt 20 ganger i regi av Norges Friidrettsforbund, og i år arrangerer vi for andre gang i Skien Fritidspark etter fjorårets suksess samme sted. Dette er en arena for uforglemmelige friidrettsminner. Sammen kickstarter vi sommerferien og utøverne får knytte vennskap med likesinnede fra hele landet.

Sjekk gjerne ut vår facebookside for video og bilder fra fjorårets leir. 

Påmeldingen inkluderer hotellovernatting, alle måltider, friidrettstrening og alle sosiale aktiviteter som skal arrangeres. Det er også tilbud om transport tur/retur Oslo/Drammen hvor en leder vil være med.

I år er det et lederteam bestående av åtte friidrettsledere i alderen 20-25 år som planlegger og gjennomfører hele leiren i samarbeid med friidrettsforbundet. Dette er et arrangement av ungdom og for ungdom. Lederne har lang erfaring med arrangementsutvikling, god trenererfaring og har vært/er aktive utøvere selv. Med det kan vi love kvalitet på opplegget, upåklagelig humør og stemning hele uka gjennom.

Mer info om leiren, som tidligere ukesprogram, påmelding og praktisk informasjon, finnes her.

Lenke direkte til påmelding finner du her.

Eventuelle spørsmål henvendes til sommerleirsjef Ida Cathrine Bjune.