InnenNM 705x405.jpg

Husk påmeldingsfristen til innendørs-NM

Helga 3. og 4. februar skal Oslo og Akershus friidrettskretser arrangere NM innendørs i Sandvika. Husk påmeldingsfristen som er onsdag 24. januar klokken 23:59.

- Startlistene begynner å fylle seg opp, men vi ønsker jo ikke at noen skal gå glipp av dette. Derfor minner vi om påmeldingsfristen er som onsdag 24. januar klokken 23:59, sier utøverkontakt Dag Kåshagen i NM komiteen.

Årets innendørsmesterskap blir litt annerledes enn tidligere år.
Startskuddet går lørdag 11:00. Første dag av mesterskapet er todelt med et formiddagsprogram fra klokken 11:00 til 15:00 og en finalekveld fra klokken 17:30 til 20:00. Søndag vil stevnet starte klokken 11:00 og avsluttes etter stafettene klokken 14:30.

- Vårt mål er å arrangere tidenes norske innendørsmesterskap. For å klare dette må vi gjøre noen endringer fra tidligere mesterskap, og vi skal som sagt lage en egen finalekveld med utvalgte øvelser på lørdag.
- Her vil vi prioritere øvelser hvor vi vet at det stiller utøvere som er kvalifisert til eller som har god sjanse til å kvalifisere seg til innendørs-VM i Birmingham som arrangeres fra 1. til 4. mars, sier Kåshagen, som kan glede seg over at flere av våre beste utøvere har meldt seg til start.

Team Ingebrigtsen har meldt sin ankomst til Bærum Idrettspark, og Jakob gjør sannsynlig som i NM Sandnes og stiller i flere øvelser.

- Karsten Warholm,  Amalie Iuel, Tonje Angelsen, Jonathan Quarcoo, Marcus Thomsen og Vladimir Vukicevic er blant noen av de påmeldte, sier Kåshagen,  som også vet at en rekke andre av våre fremste utøvere vil stille til start.

- Etter formiddagsøkten på lørdag, og før kveldsfinalene, arrangerer vi NMs Ungdomsleker for 13- og 14 åringer. Det skal konkurreres i 60 meter, 60 meter hekk og 600 meter. Dette er aldri blitt gjort før, og vi håper det å konkurrere under senior-NM vil ungdommene en positiv opplevelse, sier daglig leder i Oslo og Akershus friidrettskretser, Stian Andersen

Påmeldingsfristen til disse ungdomslekene er 26. januar, og påmeldingen foregår her.

- Kretsene er totalt avhengig av hjelp fra klubbene til å få arrangementet til å gå rundt, og vi er veldig glade og takknemlige for at klubbene i Oslo og Akershus stiller opp under NM. Klubbene i området har veldig mange dyktige dommere som til enhver tid stiller opp, enten om det er NM eller et treningsstevne. Slik dugnadsånd og engasjement skal vi ikke ta for gitt.
- Vi tar gjerne imot flere dommere og frivillige, og du kan melde deg på her, avslutter Andersen.

 

Dagsprogrammet som pdf.
Link til hjemmeside.
Link til påmelding.