STF Porsgrunn.jpg
Utøvere, trenere og administrerende direktør Vegard Rooth i Interimleder AS under helgens treningssamling i Porsgrunn.

Sammen om stafettsatsing i Norsk Friidrett

Frem mot sommerens U20-EM i italienske Grosetto vil NFIF satse på et lag på 4x100 meter for jenter. Dette som et første steg i en større satsing på stafett. Med på å finansiere satsningen er Interimleder AS, som ønsker et økt fokus på stafetter i Norsk Friidrett. I helgen ble første samling gjennomført i Porsgrunn.

- Norges Friidrettsforbund ønsker å øke fokuset og innsatsen rundt stafettlag, og er i gang med en stafettsatsing på 4x100 meter for kvinner frem mot Junior-EM i Grosetto til sommeren. Med på laget vil vi ha to godt etablerte og velrenommerte trenere med rett kompetanse for å gi jentene den trening de trenger for å kunne være med å kjempe om medalje, sier utviklingsansvarlig i Norges Friidrettsforbund, Ståle Jan Frøynes.

Et lag på i alt seks utøvere var i helgen på plass i Porsgrunn til den første samlingen. På trenersiden i prosjektet har fagansvarlig for stafett, Erlend Sæterstøl, med seg Sølvi Meinseth og Stephan Johansson. Flere av aktivitetene frem mot EM vil gå parallelt med øvrig aktivitet i regi av rekrutteringslandslaget. 

- For Interimleder AS er det naturlig å være en aktiv bidragsyter inn mot stafett og vekslinger. I næringslivet er veklslingene ekstremt viktig og avgjørende for suksess, sier en entusiastisk Vegard Rooth i Interimleder AS, som selv var på plass under samlingen i Telemark denne helgen.

Følgende utøver deltok:

  • Ingvild Meinseth (Sørild)
  • Live H. Hilton (Bergens Turn)
  • Vilde Aasmo (Sandnes)
  • Tonje Fjellet Kristiansen (Orion)
  • Helene Rønningen (Tyrving)
  • Ida Eikeng (Urædd)

Andre kan selvfølgelig løpe seg inn på laget etterhvert.

Interimleder AS går inn som sponsor for NFIFs stafettsatsing, også ut over dette laget på 4x100 meter og gjorde seg også synlige under stafett-NM på Hamar forrige helg.

Om Interimleder AS:

Interimledelse gjør det mulig for bedriften å sette inn en erfaren leder, etter bare 10 dager. Et alternativ til en forhastet ansettelse eller bruk av konsulenter. Interimleder sin styrke ligger i å levere rett kompetanse i en avtalt periode. Les mer om Interimleder AS her.