IMG_5758.jpg
Her skal det veksles. Moelven IL vil at norsk friidrett mobliserer til årets NM.

Moelven vil gjøre NM i stafetter til en friidrettsfest

- Sesongen har allerede bydd på mange store stafett-opplevelser; som da det norske kvinnelaget kvalifiserte seg til OL i Paris under VM på Bahamas, og spennende oppgjør under NM i Sandnes. Nå ønsker vi å utfordre friidretts-Norge og gjøre stafett-NM på Moelven til en fest, sier en entusiastisk Dag Kåshagen.

Helga 17. og 18. august tar Moelven mål av seg til å løfte stafett-NM tilbake til gamle høyder.

- Vi oppfordrer norsk friidrett til å moblisere. Stafett er gøy og stafett er inkluderende. Denne helga bør også passe bra inn i konkurranseplanen, sier Kåshagen.

- Vi har en avtale med Honne Hotell, som blir NM-hotell. Men for å være garantert at du kan benytte deg av det tilbudet må du booke før 17. juli, siden de kun reserverer frem til da. Men er det ledig er det jo mulig å booke senere. I tillegg er det jo mange muligheter i en av Mjøsbyene, og det er kort vei til Gardermoen, sier han.

- Mesterskaper omfatter alt fra ungdomsklasser til veteraner, og i tillegg har vi lagt inn noen enkeltøvelser med premiepenger til de tre beste i dame- og herreklassen.

- Som arrangør går vi all inn, og håper norsk friidrett ikke tar opp hansken, men pinnen, og stiller til start. Det er bare sammen at vi kan skape en fest. Vi kan legge forholdene til rette men lagene må stille, avslutter han.

All informasjon om NM stafetter finner du her.