IMG_3759.jpg
Astri Ayo Lakeri Ertzgaard. Foto: Bildbyrån.

Husk at Lagserien varer ut hele året

Siden forrige rapportering for to uker siden har det vært avholdt UM og en rekke kretsmesterskap og andre helgestevner. Mange lag har forbedret seg, og det tetter seg til i flere opp- og nedrykkskamper.

I denne oversikten har vi også tatt med resultater fra helgens stevner som ikke er sendt inn til forbundet. Det medfører at vi ikke kan foreta kontroller mot den elektroniske statistikken, så sannsynligheten for feil er dermed noe større.

Selv om utendørssesongen nærmer seg slutten varer Lagserien ut året, så det er fullt mulig å forbedre seg også gjennom innendørsstevner.

Skulle du ha spørsmål til hvordan laget ditt konkret kan forbedre seg, eller har du andre spørsmål eller kommentarer til serien, er det bare å kontakte Bjørge Pedersen.

Så til poengstillingen:

Førstedivisjon menn:

Rekkefølgen er stort den samme selv om mange lag har forbedret seg. Gneist har passert naboklubben Fana.

Herrer1.png

Førstedivisjon kvinner:

Rekkefølgen her er også uendret til tross for forbedringer.

Kvinner1.png

Andredivisjon menn:

Sandvin og Haugesund har nå helt lik poengsum, og Kristiansand er bare fem poeng bak opprykksplass. Nederst har Sturla passert Hind, og klatret over nedrykksstreken.

Herrer2.png

Andredivisjon kvinner:

Det er de samme fire lagene på opp- og nedrykk som sist, men i toppen har Tønsberg nærmet seg Kristiansand. Nederst har både Nittedal, Steinkjer og Stjørdal forbedret seg kraftig.

Kvinner2.png

Tredjedivisjon menn:

De samme fire lagene ligger på opprykk, men flere lag bak har løftet seg og er nå nærmere opprykk.

Herrer3.png

Tredjedivisjon kvinner:

Fyllingen har passert Bækkelaget og overtatt tetplassen. Urædd har nærmet seg Norna-Salhus 2 og er svært nær en opprykksplass.

Kvinner3.png

Første- og andredivisjon.
Topp 20 i tredjedivisjon.