705x405-kurs.png

Bli med på NFIFs løpetrenerkurs i Stavanger

«Skal vi løpe 5x5 minutter eller 10x1000 meter i dag? Hvor lang skal pausen være? Hva er den beste skadeforebyggende øvelsen for knærne? Bør jeg løpe på tærne eller fortsette å lande på hælen?» Dette, og mye, mye mer får du vite svaret på ved å delta på NFIFs løpetrenerkurs i Stavanger, lørdag 26. mars.

Nok en gang inviterer Norges Friidrettsforbund til kurs for deg som allerede er trener eller leder for en løpegruppe for voksne mosjonister/løpere og for deg som går med planer om å bli trener i en løpegruppe eller har planer om å starte opp en løpegruppe.

Påmelding: Innen 23. mars 2022. Påmeldingen gjøres her.  

Dato:
26. mars 2022.

Sted: Skjalg-huset, Stavanger Stadion.

Når: 10:00-17:00.

Pris: 500 kroner, som inkluderer kaffe, te og pausemat.

For å delta på kurset må du være tilknyttet en friidrettsklubb.
På kurset får du lære om viktige treningsprinsipper for (langdistanse-)løping, hvordan du kan planlegge og gjennomføre økter for alle nivåer av løpere, hvordan du kan variere øktene, legge inn styrketrening og skadeforebyggende trening og hvordan man driver en løpegruppe for i første rekke voksne mosjonister.

Kursplanen finner du her.

Undervisningen er både teoretisk og praktisk, og det å utveksle erfaringer og diskutere relevante problemstillinger er en viktig del av kurset.