fellesøkt foto dag forside.jpg
Fra fellesøkta - foto Dag Kåshagen

Gjensidige SUPERSAMLING på Lillehammer 11-12 mai

Strålende sol, sommervarme, glade ungdommer, trening, latter og friidrett preget Lillehammer denne helgen - en perfekt ramme for vår første SUPERSAMLING på våren

Våre supersamlinger i Bærum har blitt så populære, at vi 7 Østlandskretser ønsket å gi mulighet for en overnattingssamling til  - denne gangen på Stampesletta i Innlandet krets.

Rammene kunne ikke vært bedre, da rundt 90 ungdommer fra Innlandet, Østfold, Telemark, Vestfold, Oslo, Buskerud og Akersus kretser, samt 4 innbudte ungdommer fra Finnmark hadde en uforglemmelig helg på Lillehammer. 

Det ble holdt både fellesøkter og økter med spesialtrenere i de fleste øvelser i helgen - det kunne skiltes med meget habile trenere som stillte opp for oss. Takk til alle dem.

Maten ble servert på stadion, Hamburgere og Fiskeburgere ble grillet på plassen, ellers fikk deltagerne sushi fra Lerøy og mye frukt og grønt, samt frokost på hotellet

Overnattingen var lagt til ærverdige Scandic Lillehammer, som hadde både innendørs og utendørs basseng, spa og veldig god frokost. 

Lørdag kveld stillte ungdomsavdelingen til Norges friidrettforbund opp, med mye informasjon, og mentimeterknappen ble flittig brukt for å finne gode saker som ungdommen kan jobbe mot for å fremme friidretten. 

Kretsleder Helge Tryggeseth har jobbet dag og natt, for å lande dette arrangementet, og Østlandskretser takker for den utrolige jobben han har gjort.

Vi takker også for besøk fra Finnmark, det var hyggelig å bli kjent med noen fra lengst nord i vårt land.

Takk til alle som hjalp til og takk for oss - dette var gøy. 

 

 

Fra foredrag med Ungdomskommiteen - foto : Dag Kåshagen

ungdomskomiteeen foredrag foto dag forside.jpg

Foto :Hilde Hagevik

teknikk foto hilde forside.jpg

 

Foto: Hilde Hagevik - .....ligg stille i 10 minutter.....

ligg stille i 10 minutter - foto Hilde.jpg

Grillgutta- foto: Mette Dale

grillgutta - foto mette forside.jpg

Hamburgere på løpende bånd - foto: Mette Dale

hamburgere foto mette forside.jpg

Finnmarksgjengen foto: Dag Kåshagen

finnmark helge, hilde foto dag forsidebilde.jpg