Kretstyret 2017.jpg
Kretsstyret Rogaland Friidrettskrets 2017. Foto: Signe Emilsen

Rogaland Friidrettskrets

Rogaland Friidrettskrets avholdt sitt kretsting i Sandneshallen tirsdag 21. februar 2017. I tillegg ble det utdelt priser fra Friidrettens Venner til beste 18 åring jente/gutt i 2016, samt pris til årets trener i Rogaland Friidrettskrets.

 

 

Før kretstingforhandlingene ønsket Daglig leder - Signe Emilsen de frammøtte velkommen til kretstinget ved å vise en film som ble satt sammen i forbindelse med Høstmøtet 2016. Filmen ligger på Youtube og klubbene oppfordres til å dele denne i forbindelse med årsmøtet e.l. Link til filmen

Deretter ble ordet gitt til styreleder Bjørn Erik Vesterås i Rogaland Friidrettskrets. som igjen gav stafettpinnen til president i Norges Friidrettsforbund Tore Hordnes. 

Styret i Friidrettens Venner deler hvert år ut kretspriser til beste gutt og jente i 18-årsklassen og til fortjent leder/trener. 

For 2016 ble det i Rogaland Friidrettskrets Vilde Aasmo fra Sandnes IL  og Mathias Hove Johansen fra Skjalg for sine prestasjoner under VM U20 i Bydgoszcz i Polen.

Vilde sitt resultat på 11,71 på 100m gav 1126 Tyrvingpoeng, mens Mathias sitt resultat på 21,00 på 200, gav 1140 Tyrvingpoeng.

Gjert Ingebrigtsen - Sandnes IL ble tildelt pris fra Friidrettens Venner for sin innsats som trener. Han har skapt motivasjon hos andre til å satse å friidrett, både i Rogaland og ellers i landet. I tillegg deler ha sine erfaringer og inspirerer mange innen friidretten.