Einar.JPG
Einar Søndeland i kjent positur med kamera lett tilgjengelig.

Kongens fortjenestemedalje til kongen av Solastranden Halvmaraton og 10km

Einar Søndeland ble under løpsbanketten til Solastranden Halvmaraton og 10km tildelt Kongens fortjenestemedalje for sin årelange innsats og sitt store engasjement for norsk friidrett og mosjonsidrett.

En meget overrasket Einar Søndeland ble tildelt Kongens fortjenestemedalje for sin årelange innsats og sitt store engasjement for friidretten av Sola Kommunes varaordfører.  

Han har på en særskilt måte skilt seg ut som en foregangsmann for norsk friidrett og mosjonsidretten, og derigjennom bedring av folkehelsen.

Han har gjennom mange tiår vært en ledende organisator, trener og tilrettelegger for friidrett i flere av idrettskretsens friidrettsklubber, samt innen bedriftsidretten. Flere lokale arrangement er gjennom årene planlagt og gjennomført av Einar Søndeland Det gjelder også dagens løpsarrangement på Sola, som han var initiativtaker til i sin tid. 

Rogaland Friidrettskrets føyer seg inn blant gratulantene og er stolte over ditt engasjement for klubben din, og for kretsen din. Tusen takk for at du trosser vær og vind, dag ut og dag inn, for at dine og andres utøvere får den oppbakking, veiledning og motivasjon de trenger i sin treningshverdag.